Loading Likes...

julkalendern-2016

På jobbet har vi den senaste tiden pysslat en hel del kring temat jul. Vi började med en fönsterdekoration till självständighetsdagen, fortsatte med kottänglar och nu i det senaste har vi sytt jultomtar och pysslat julgranar av glasspinnar och bling-bling.

Det allra roligaste när du pysslar med barnen är att se hur de går igång och skapar sina helt egna kreationer. Julgranarna blev verkligen vackra och det var så roligt att sitta där som handledande vuxen och låta dem gå loss på glitter, paljetter, små pärlor och piprensare. Tyvärr har jag ingen bild på just granarna, men en bild på våra tomtar ska jag bjuda på.

dsc_0608

När vi funderar över pyssel till barnen tar vi ofta pinterest till hjälp, där finns massor av inspirerande pysseltips. Vi har i år en grupp som älskar att pyssla och det är nästan så att vi hinner med ett pyssel i veckan.


Kom ihåg att det inte behöver vara så invecklade saker. Julgranarna gjorde vi av tre glasspinnar som målades gröna och limmades ihop, sen fick barnen pynta dem på valfritt sätt. Leta i dina skåp, gå på loppis eller fråga en vän efter material. Det är bara fantasin som sätter gränser för vilka fantastiska kreationer ni tillsammans kan åstadkomma.

Share: