Loading Likes...

Maj blev den månad som bara flög iväg och i skrivande stund är det grönt utanför fönstret. Just nu vill jag bara slå på handbromsen och njuta och tids nog kommer det också för snart är det semestertider.

Maj månads viktigaste händelser: Resan till Danmark var ju en trevlig upplevelse. Min födelsedag var också en trevlig dag som bjöd på en av vårens första varmare dagar.

Maj månads viktigaste tankar: Att saker och ting får ta den tid det tar.

Maj månads känsla: Fast jag har fyllt år och det i sig var en trevlig dag så har känslan överlag varit trött och stressad hela den här månaden. Att ta ett förlängt veckoslut med ledig fredag där vid Kristi himmelsfärd var ett av månadens bästa beslut.

Maj månads in: Några sommarplagg från Lidl, en blombänk och 2 par jeans.

Maj månads ut: Månaden blev den när det blev paus med all rensning, jag längtade mest till att få flytta ut en massa grejer till sommarstugan.

Maj månads musik: Elektrisk – Marcus & Martinus och Pretty girl – Maggie Lindemann

Maj månads bästa bild: 

IMG_5049

Maj månads lästa böcker: Krig  i paradiset – Sakina Nitbanyitesha och Ja jag har mens, hurså – Clara Henry

Maj månads handarbeten: Min morskosegenser, en Lindaklänning åt systerdottern och en mössa i grått restgarn.

Maj månads kökinspiration: Den här månaden fick mig att inse att det snart är midsommar och jag har helt omedvetet börjat fundera lite över eventuell midsommarmeny.. Minipavlovor, räkbakelser och annat smarrigt.

Maj månads träning: Det blev inte många gymbesök, men desto fler promenader under kvällar och helger. Å några korta yinyoga-pass framför tvn också.

Maj månads favoritinlägg:

Karolina – Den blomstertid nu kommer

 

Share: