Loading Likes...

Jag har läst någonstans att om du inte berättar för någon om dina mål och visioner så blir de sällan av. Jag har haft så svårt att formulera tankarna kring det kommande året och inte riktigt vetat vad jag vill heller. Många är gångerna när jag scrollat genom listan med mina 100 mål att nå och konstaterat att jag kommer få revidera den listan många gånger ännu, för det finns flera mål där som jag inte ens vet vad jag tänkte när jag skrev dit dem.

img_4507

Så här om kvällen när jag skulle sova så kom de, en efter en trillade målsättningarna för det kommande året ner till mig. Jag skrev upp dem i min gröna my-bok, där jag samlar alla mina tankar. Å nu delar jag med mig av dem här åt er, det här vill jag åstadkomma under det kommande året. Ska bli roligt att gå tillbaka om ett år och se huruvida det lyckades.

Träning
 • Klara min kroppsvikt i knäböj.
 • Klara alla övningar, set och reps i styrkeprogrammen Strong body 1 och 2 utan problem.
 • Springa 4 km, utan tidsbegränsning.
 • Springa 4 km på 30 minuter.
Välmående
 • Äta mer och vettigare saker, för att orka träna och känna mig energifylld hela dagen.
 • Säga ja till en sak jag inte vågar (komfortzonen)
Fritiden
 • Gå minst en kurs i något kreativt ämne
 • Gå en matlagningskurs
 • Fota hela året för att göra en fotobok och ev. en kalender till följande år.
Bloggen/SoMe
 • Höja mitt antal unika besökare per vecka.
 • Blogga aktivt och med kvalitet på inläggen.
 • Uppdatera Ig med en bild varje dag.
 • Öka antalet följare på Ig.
 • Öka antalet gillar på facebooksidan.

Förresten, är ni nyfikna på att se vad jag planerat för det kommande året vad gäller bloggen så kan ni kika på bloggens ‘om’sida som ni hittar här. När visionen för bloggen kom till mig för ca. 2 månader sedan så blev jag så lättad och glad och har sen dess haft väldigt mycket inspiration att blogga och uppdatera mina sociala medier.

Share: