Loading Likes...

Jag älskar inspirerande föreläsningar! I augusti satt jag för första gången på Malenamis föreläsning, då i sällskap av Maria. Ikväll bänkade jag och Ida oss i Ahlbeckssalen i Nykarleby igen för att lyssna på fina Malena och roliga Christoph. Saker som jag inte tänkte på under Malenas förra föreläsning då i augusti, kom fram nu i tankarna. Då snurrade ekorrhjulet endast kring en ny blogg, idag snurrar det kring hur jag ytterligare kan utveckla Fina Christina.

Å det är alltid lika roligt att få lyssna på och inspireras av någon som har lyckats uppnå de mål hon ställt för sig i livet.

Från vision till verklighet pratade Christoph Treier om. Jag har tidigare bara hört positiva saker om hans föreläsningar och jag blev verkligen inte besviken. Han pratade om vikten att lägga upp realistiska och mätbara mål. Han uppmanade oss att göra en masterplan för 2014 och påpekade samtidigt att håll dig till 3 st. stora mål, för mer än så orkar inte hjärnan ta in.

Behöver jag säga att hjärnan går på högvarv och att jag helst skulle göra upp min masterplan redan nu. Ja, det var verkligen en kväll som inte var bortkastad, på något vis. Ett plus i kanten för att också råka trevliga bloggare som Linda och Pamela.

Dags att varva ner och ta natten, för att kunna uträtta små saker och stora grejer imorgon!

Share: