Loading Likes...

Vad kul att ni är så många som kikar in här! Det är nog tack vare att Jonna länkade till min blogg här om dagen. Hoppas ni hittar något roligt och läsvärt här hos mig också. Måndagen till ära bjuder jag på en suddig bild av mig själv, knäppt strax innan jag åkte iväg på fredagens klassträff. Det är så sällan jag sminkar mig nu för tiden så det kändes nästan lite ovant att kleta en massa produkter i ansiktet.

IMG_6427

 

Just idag sitter jag och lyssnar till tvättmaskinens monotona surrande och försöker tänka lite på mina visioner och målsättningar. Under lördagens föreläsning gav Lars Losvik oss tid att fundera över våra mål för 2015. Hujedamej vilket svårt uppdrag. Visst blev det något nerklottrat på pappret i all hast, men de där konkreta och enkla målsättningarna är så svåra. Jag är den där flummaren, det blir som det blir!

Nå, nu har jag ju lärt mig att jag borde tänka SMART (självvalda, mätbara, attraktiva, realistiska,tidsbundna) kring mina visioner och mål. Så ett mål är att jag skall läsa 24 böcker under 2015, det är självvalt för att jag älskar att läsa och nu finns både tid och motivation. Antalet är mätbart, jag är redan uppe i 8 böcker. Målet är attraktivt för det finns flera böcker som jag gärna vill läsa under året. Det är också realistiskt, böcker är ju väldigt konkreta. Tidsbundet också ja, jag har 8 månader på mig att läsa 16 böcker till.

Nå, det där var ju inte så svårt, bäst att fortsätta göra alla andra flummiga visioner till konkreta mål då också.

Hur gör ni med era visioner, skriver ni ner målsättningar för delar av ert liv under året? Berätta gärna.

Share: