Loading Likes...

Marica, som både poddar, bloggar och fotar, gjorde en höstlista och hon ville ju förstås att fler skulle haka på. Här kommer mina funderingar kring höstlistan 2.0.

Ultimata höstmånaden:

September, det känns som en bra övergångsmånad från sommar till höst. Fast sen kan ju också oktober vara ganska fin.

Ultimata höstmyset:

Tända ljus och annan mysbeslysning, ett stickprojekt och något gott att äta/dricka.

Ultimata höstdrycken:

Rödvin, jag har börjat gilla rödvin. Fast te fungerar också lika bra.

Ultimata höstplatsen:

Naturen, oavsett var du befinner dig så är naturen så fantastisk på hösten. Jag tror att hösten i stan och hösten på landet är ganska bra både och. Hösten i stan hann jag uppleva tre år när jag studerade och det var tre roliga höstar. Hösten på landet är så vacker.

IMG_0153

Ultimata höstkläderna: 

Något lagom varmt och mycket bekvämt. Jag bara väntar på lite mindre plusgrader så att jag får leta fram läderkängorna ur förvaringen. I höst tänker jag köra mycket på tunika eller kjol.

Ultimata höstmaten:

Riktig mat! Sommaren har bjudit på grillat i överflöd och de där lätta rätterna så som sallad för de varma dagarna. I höst vill jag äta riktig husmanskost och bara längtar tills jag har tid och energi att ställa mig i köket och pyssla.

Ultimata hösthobbyn:

För mig är det nog träningen, kurserna drar igång igen och jag har hittat motivationen att åka till gymmet. Samtidigt finns det ju ett brett utbud av all världens kurser på MI, Vuxeninstitut och Arbetarinstitutet. Själv tänkte jag utvecklas inom nyfunna hobbyn fotografering också.

Ultimata höstmusiken:

Igår hittade jag den här fantastiska spellistan på Spotify. Det kommer nog bli min höstmusik tror jag. Blandat med lite andra sköna låtar.

Ultimata höstutmaningen:

Att ta det lugnt! Hösten upplevs delvis som en nystart, men för mig gäller det i år att inte planera in allt för mycket program. Jag behöver lära mig att tagga ner och bara vara. En annan utmaning är att få rensat bort en hel del grejer också, jag är bra på gång redan.

IMG_0161

Share: