Loading Likes...
Mars viktigaste händelser: Vårt bloppis, så roligt att göra saker tillsammans med människor med liknande intressen. Att kvinnodagen i år uppmärksammades på så många fler vettiga sätt än med rosor och choklad-temat.
 
Mars viktigaste tankar: En av de allra största och viktigaste tankarna den här månaden var nog beslutet över att börja blogga mindre och mera kvalitativt. Det fick mina axlar att sänka sig en aning faktiskt.
 
Mars känsla: En stor del av månaden har gått åt till att vara trött och trög. Många är kvällarna som jag legat på soffan och väntat på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att jag utan dåligt samvete ska kunna gå och sova. Många är stunderna när jag känt mig som marsvädret är för det mesta; grått och slaskigt. Några få solskensstunder har också funnits, för vet ni marssolen värmer och det gör också jag ibland.
 
Mars in: I början av månaden hamnade jag att köpa ny telefon. Sen så hittade jag både en iittala-lykta och maskeradkläder på loppis.
 
Mars ut: Jag sålde en del grejer på vårt bloppis och i skrivande stund har jag loppisbord vid Kvevlax Ufs vårloppis också. Målet är att få bort en del grejer och för de pengar som kommer in skaffa nya, annorlunda grejer sen.
 
Mars musik:
Mars bästa bild:
IMG_4848
 
Mars lästa böcker: Eva Wahlström – Lite räcker inte. Ann-Luise Bertell – Vänd om min längtan.
 
Mars handarbeten: Min Lindaklänning och en disktrasa som legat halvfärdig hur länge som helst.
 
Mars kökinspiration: Grönsaker. Sambon har varit hemma en hel del och vi har hunnit pröva olika sallader, gratänger och försök till wokade grönsaker. Så mycket godare och färggladare än det vanliga potatis/ris/pasta.
 
Mars träning: 11 träningspass denna månaden, pound-passen blandat med styrketräning.
 
Mars favoritinlägg:
Share: