Loading Likes...

Så äntligen kom det efterlängtade sms:et om att min nya telefon fanns hos postombudet. Det var nästan så att jag dansade in där och sen dansade ut med paketet i handen.

Det verkar som om min gamla trogna s2:a har känt av att det är en ny en påväg, för den senaste tiden har den betett sig väldigt underligt. Nå, nu får den vila i sin låda och jag och min nya Sony xperia z1 compact skall försöka lära känna varandra istället.

IMG_8667

Så, varför en sony? Nå, jag har haft min samsung i snart 3 år och kände att jag ville byta till något annat. Sambon bytte nyligen till Sony och han har gett märket en hel del beröm. När jag sen började googla passande modeller så insåg jag att z1 compact är perfekt för mig. Inte mycket större än min gamla mobil och dessutom har den väldigt bra kamera, 20 mpix. Plus förstås bra batteritid och så är den betydligt mer uppdaterad än min tre år gamla mobil.

Det som stör mig mest är ju förstås att jag inte lyckades lägga skyddsplastet lika bra som jag brukar. Nå, så länge plastet överlever semestern och lite till skall väl jag klara av några små bubblor.

Share: