Mera om bloggen

Fina Christina är en finlandssvensk blogg som drivs av Christina Doktar. Jag har bloggat länge, på olika plattformar och under olika namn. Fina Christina såg dagens ljus i augusti 2013. Läs mer om min blogghistoria (klick).

År 2017 har jag som mål att låta Fina Christina bli den plats där kreativiteten och välmåendet får utvecklas. Mitt andra mål med bloggen är att inspirera, motivera och lära mig mera om mina olika intressen tillsammans med er som läser.

Inom kreativiteten ryms flera av mina intressen; handarbete, loppis, lettering, foto, bakning och trädgård. Jag vill lära mig mera och delar gärna med mig av mina kunskaper inom de olika intressena för att inspirera andra.

Intresset för välmående har väckts de senaste åren. Jag kom i kontakt med personlig utveckling våren 2012 och har sen dess lärt mig massor inom ämnet. Inom välmående ryms också intresset för träning och rörelseglädje som idag är en stor del av mitt liv.

fina christina logoHoppas du skall trivas här hos mig!