Mera om Fina Christina

Välkommen till Fina Christina! Läs mer om personen bakom samt vilka områden bloggen speciellt riktar in sig mot.

Vem är Fina Christina?

Jag heter Christina Doktar och är 29 år. Jag bor tillsammans med sambon och vår dvärgschnauzer Doris i en radhuslägenhet i Korsholm, Finland.  Till vardags arbetar jag som barnträdgårdslärare.

På fritiden pysslar jag gärna hemma, stickar, tränar,bakar, läser böcker och besöker loppisar. När Doris kom in i vårt liv så blev jag också mer intresserad av olika träningsformer tillsammans med henne. Vi är flitiga kursdeltagare och det är så roligt att hitta något gemensamt att göra för att lära känna varandra.

Historien bakom Fina Christina

Fina Christina kom till i augusti 2013 efter en inspirerande föreläsning av Malena Björndahl. Jag har alltid tyckt om att uttrycka mig i text och det föll sig ganska naturligt att jag en gång skulle börja blogga.

Jag har bloggat sedan 2000-nånting och min första blogg registrerades via ett svenskt bloggverktyg. Idag är Fina Christina en helt egen sajt som jag skapat efter försök och misstag i bloggvärlden.  Här på bloggen vill jag dela med mig av min vardag och ge inspiration att våga pröva handarbeta, baka, fotografera eller vad som intresserar dig.

Läs mer: Historien bakom mitt bloggande

Vad hittar du hos Fina Christina?

Handarbete. Jag älskar att skapa med garn och stickor. Drömmen är att utveckla några egna mönster.

Vardag. Min vardag är inte alltid så händelserik, men jag försöker dela med mig av den ändå.

Hunden Doris. Vår älskade dvärgschnauzer Doris och våra äventyr tillsammans.

Bakning. Jag tycker om att experimentera i köket med recept jag plockar upp här och var. Favoritrecepten brukar jag dela vidare i bloggen.

Loppis. En av mina största intressen och fritidssysselsättningar. Läs mer: Loppisguide i Vasa.

Här hittar du ibland också pyssel och diy, boktips, inlägg om träning och välmående samt annan inspiration.

Samarbete

Fina Christina samarbetar gärna med små och stora företag. Jag är speciellt intresserad av samarbeten kring handarbete, hundar, hemmet och välmående. Ta gärna kontakt med mig så diskuterar vi mera.

kontakt@finachristinas.com

Jag är noggrann med att märka ut varje samarbete med texten “Inlägget är i samarbete med…” så att mina läsare vet vad de kan förvänta sig. Eventuella samarbeten utgår alltid från mina erfarenheter av produkten eller tjänsten och ärlighet varar längst.

Jag vill se mera av Fina Christina

Du kan gilla bloggen Fina Christina på facebook för att inte missa när det kommer nya inlägg.

Du får väldigt gärna också följa mig på Bloglovin ifall du hellre läser bloggar där.

På Fina Christinas instagramkonto hittar du mer vardag och en hel del hundbilder.

Vill du kontakta mig gör du det enkelt via mail: kontakt@finachristinas.com

Tack för att du kikar in här hos mig!