Loading Likes...

I helgen la jag sista handen vid min Pippitröja, dvs. sydde ihop alla delarna. Jag är fantastiskt nöjd över mig själv och att jag lyckades slutföra ett sånt projekt som att sticka en tröja. Det har varit ganska enkelt när jag väl kom igång, men det dröjer nog innan jag stickar någon tröja igen. Lite stor är den, men jag antar att den krymper lite vid första tvättningen.

IMG_5618

Beskrivningen till tröjan hittade jag på Järbos hemsida, klicka här. Garnet jag använde var 50 % bambu och resterande bomull och akryl, Järbos Tropik. Skulle eventuellt kanske ha hittat det här i landet, men valde att beställa från R A trikå i Sverige, det tog inte länge och för 14 nystan och frakt betalade jag kring 50 euro.

Kan jag sticka en tröja, kan nog ni det också. Att sticka tröjdelarna var inte svårt, monteringen var den knepigaste biten enligt mig.

Share: