Loading Likes...

img_3657

Insåg ju efter att fotot tagits att mitt linne var svängt ut och in. Meen, den bjuder jag på!

Nämen, där sitter jag.. Eller ja, inte just nu men tidigare idag. Att handarbeta och speciellt att få sticka ger mig ett sånt ro i själen. På min 100 måls-lista skrev jag att jag vill lära mig meditera, komma ner i varv. Å det är precis vad jag gör när jag får sitta med något handarbete. Bara fokusera på att få aviga och räta maskor där de skall vara.

Jag älskar att ta mig an nya projekt och kan länge sitta och bläddra i någon av mina novita-tidningar för att bestämma mig för vad det skall bli här näst. Å ibland när jag inte kan bestämma mig så då köper jag garn istället och låter det bestämma.

Kanske behöver jag inte lära mig meditera, kanske behöver jag bara sticka lite mer. Eller lite oftare, för att få både huvudet och kroppen att lugna ner sig. 

Share: