Loading Likes...

Den enda som hindrar dig från att uppfylla din dröm är du. – Tom Bradley

Drömmar, det är något som vi alla har. Vissa drömmar förblir drömmar och andra så förverkligar vi. Jag tror att om du vill något riktigt mycket, något som har börjat som en dröm, så kommer du med viljans kraft, lite envishet och en god planering att kunna förverkliga det.

Det fina med drömmar är ju det att de skall få vara just det, drömmar. Vissa drömmar är såna som du vill uppfylla, andra är såna som bara blir kvar i drömstadiet.

Ibland får vi frågan: vad har du för drömmar? eller frågan vad drömmer du om?Dessa frågor kan vara lite knepiga, speciellt om du inte är den person som skriver ner dina drömmar, eller ens reflekterar över dem speciellt ofta. Jag vet med mig själv att jag stundtals kan bli lite ställd om någon av nämnda frågor bollas till mig.

Idag har jag faktiskt tänkt dela med mig av en del drömmar här på bloggen, vissa av dessa drömmar har jag tänkt gå mera in på i specifika inlägg senare. Dels för att för min egen del få drömmarna nerskrivna, dels också för att dela med mig till er, visa att det här med drömmar kanske inte är så svårt. Okej, vi kör en lista.

Hoppa bungeejump
Resa till Australien, Usa och Thailand
Göra en podd tillsammans med någon
Lära mig köra motorcykel
Springa ett motionslopp
Renovera ett gammalt hus
Utbilda mig till “livscoach”

När jag ser på min lista, så vet jag att där finns grejer som enbart kommer förbli drömmar. Men där finns med stor säkerhet också drömmar som kommer att utvecklas till något mer. Det får tiden utvisa..

Nu är jag nyfiken, berätta gärna vad du drömmer om just nu!

Share: