Loading Likes...

Det här med fynd är nog något som varierar för varje person som besöker loppisar. Jag är en sån som fyndar lite nu som då, fyndar i mina ögon. I någon annans ögon kanske inte alla saker jag hittar är fynd, men tänk vad tur att vi får vara olika också i vårt tankesätt.

Idag skall jag visa er några av mina absoluta favoritfynd som jag gjort genom åren. Visst finns det fler grejer, utöver dessa som är mina favoriter och nya favoriter kommer det vart efter också. Jag har ju mina gamla blompallar som är favoriter och så två riihimäki-glasburkar som jag köpt utan lock. Nå, låt oss se vilka som är mina favoriter.

IMG_9642

Golvljusstakarna, den ena var träfärgad så den målade jag vit i vintras. Den röda får än så länge förbli röd.

IMG_9655

Alla dessa kivi-lyktor är också fina fynd. Jag har en lykta som är köpt i affär och den tog jag inte med på bilden. Kivilyktorna jag köper på loppis skall vara under 10 € i pris. Jag vet att de brukar vara billiga i affärerna också, men det är något speciellt med att hitta dem på loppis. Då har jag i varje fall något att spana efter.

IMG_9656

Lådljusstaken och kastelhelmi-lyktorna är också favoritfynd. Lyktorna fick jag dessutom för en nästan struntsumma vid ett bloggloppis en gång. 

IMG_9657

Den stora vita lyktan till vänster köpte jag i somras och korgen är ett fynd från ett gårdsloppis här i trakterna. Klart man behöver en korg modell mindre för svamp när man färdas i skogen.

Ni som brukar gå på loppis ofta, vilka är era favoritfynd? Å förresten missa inte höstloppiset i Oravais nu på söndan. Jag kommer att vara där och sälja bort lite inredning som inte längre fyller någon funktion i vårt hem. Vi är ca. 20 försäljare och det utlovas servering också, ett perfekt höstlovsprogram.

Share: