Loading Likes...

IMG_6736

Augusti är ett minne blott och vi skriver september. Det har jag redan iofs. gjort i min bujo, eftersom jag förra veckan gjorde upp månadsöversikten och en tracker för #välmåendetshöst. En del veckor är det mer program och andra lite mindre. Märks så bra att allt kommer igång igen och ibland har det tyvärr en tendens att hopa sig extremt mycket i kalendern. Nå, oavsett så har jag några saker som jag ser extra mycket framemot i september.

⇒ Två intressanta kursdagar i jobbets tecken som riktar in sig på utveckling.

⇒ Frisörstid. Jag ska klippa bort några centimeter nött sommarhår och fundera på ny hårfärg. Jepp, bye bye blondie.

Kalle Ulffs föreläsning i Nykarleby. Ska du gå?

⇒ Träna nosework med Doris. Vi är anmälda till fortsättningskurs och så ska jag beställa lite material för hemmaträning.

⇒ Bio med syster, vi ska gå och se en film om Astrid Lindgren på Ritz.

IMG_6757

Sen tänkte jag fortsätta träna 2 gånger i veckan och äntligen få köpa moroten till sommarutmaningen. För vet ni, jag klarade utmaningen! Jag hoppas också att vi får passat in en träff med barndomsvännerna, eftersom det börjar vara ett tag sen. Så ungefär så låter mina planer för den kommande månaden. Har du något spännande eller extra trevligt på gång i september?

Share: