Loading Likes...

Många av er har gillat när jag delar med mig av recept här i bloggen. Om ni söker på ordet recept uppe i högra hörnets sökruta eller kikar in i kategorin I köket så hittar ni mina tidigare recept. Alla recept jag sätter upp på bloggen är sådana som jag hittat på nätet, ofta via Hembakat eller Lindas bakskola som jag båda följer på facebook.

I mitt fb-flöde dyker det dagligen upp flera smarriga recept från de nämnda sidorna och med den fantastiska spara-möjligheten som finns på facebook numera så kan jag snabbt spara ett recept och sen leta fram det när suget att baka knackar på. Nu är det ett tag sen jag bakat något men jag har sparat en del intressanta recept.

IMG_5930

Å ibland så är allt du orkar fixa eller vill ha en skål med joghurt och mysli. 

Sparad recept på söta bakverk

Mud pie. God men söt, glass, kex och kolasås går väl hem hos de flesta eller?

Mjölkchokladpannacotta. Pannacotta är en väldigt uppskattade efterrätt hos mig, så denna tänker jag nog fixa som lite lyxigare avslut på någon av våra helgmiddagar.

Sparade recept på bröd

Mörka rågpuckar. Få saker slår ju doften och smaken av nybakt bröd med en stor mängd smör. Det är ett projekt som pågår tre dagar så inget för den som kanske vill äta sitt bröd redan samma dag.

Sparade recept på mat

Konjaksmarinerad flamstekt lax. En grej som jag gärna skulle pröva i något skede på sommarstugan.

Tre billiga maträtter. Pasta, paj och omelett är ju billiga och goda maträtter som åtminstone jag äter ofta eftersom det går att göra större mängder av dem.

Share: