Loading Likes...

Jag har inte varit så flitig loppisbesökare som jag i början av året trodde jag skulle vara. Har tagit några svängar på olika loppisar runt om i stan under de senaste månaderna. Det har funnits en del intressanta grejer i hyllorna men väldigt få saker har blivit köpta.

IMG_6467

Men de allra senaste fynden fastnade på bild här om kvällen. I måndags körde jag runt i Korsholm, som ni som följer mig på IG vet genom stories. Det jag köpte syns på bilden, muminmuggarna. Sen hittade jag också en söt liten lykta senast vi tog en runda. Just lyktan går efter en in – en ut grejen och jag slängde faktiskt en lykta efter vintern nu som var rostig och söndrig. Den nya vita lyktan ska få hänga under tak sen.

Vill du besök gårdsloppisar och loppisevenemang så kan jag tipsa dig om Marias loppisguide för våren och sommaren 2018.

Share: