Loading Likes...

I årets första poddavsnitt, funderar vi en hel del kring det här med vad vi förväntar oss av det nya året. Jag känner att jag vill utveckla tankarna i ett lite längre inlägg. Jag är glad om ni hänger med och så får vi till en diskussion i kommentarsfältet.

Visioner istället för löften

Jag har ju aldrig varit speciellt duktig på det här med nyårslöften och har inte avlagt några löften på flera år. Istället har jag börjat tänka i visioner för året. Saker jag vill uppnå eller hur jag vill förhålla mig. Det känns enklare och bättre att försöka hålla dessa visioner vid liv om det är något som jag vet att jag kan klara av.

För min egen del så hoppas jag att 2016 blir ett lugnt men roligt år. Jag vill inte ha några större förändringar i mitt liv utan trivs bra som det är nu. Jag vill rida på den våg av trygghet som 2015 byggde, samtidigt som jag hoppas på att jag och de i min närhet får må bra och vara nöjda.

fina christina

Några konkreta grejer

Det där känns kanske som ganska flummiga tankar. Inga precis konkreta grejer som går att mäta och se om det är bättre eller sämre än tidigare. Så visst har jag funderat ut några konkreta grejer som jag vill utveckla också. Att fortsätta läsa böcker av olika slag, jag älskar att få botanisera bland böckerna i bibliotekets hyllor. Målet är att läsa lika många böcker som 2015, då var de kring 25 böcker. Samtidigt vill jag handarbeta mera, redan nu har jag några projekt som jag hoppas få börja på med när vi är hemma. Å fotograferingen vill jag utveckla, så det gäller att öva och åter öva.

Det känns som att 2016 kommer bli ett bra år. Redan tidigare har jag bestämt mig för att satsa mera på både bloggen och podden och att utveckla mina sociala medier. Varje år är jag beredd att satsa, men sen strandar det av en eller annan orsak. Men i år känner jag mig pepp, så i år ror jag nog det här i hamn. 2016, here I come!

Nu vill jag veta, hur förhåller ni er till nyårslöften? Å vilka är era tankar inför det nya året? Har du praktiska grejer du hoppas förverkliga? Berätta gärna!

Share: