Loading Likes...

Onsdag, dagen mitt i veckan och två dagar till långhelg. I Österbotten är det sportlovsvecka nästa vecka, så jag skall få två välförtjänta lediga dagar. Ser verkligen framemot sovmorgnar och fritt program. Fastlagstisdagen är avverkad och den “firades” sedvanligt med klimpsoppa hemma hos min föräldrar och inte mindre än tre bullar under dagen.

IMG_7336

 Godaste bullarna är hembakta och med mandelmassa i.

Annars då, tja vårt hem börjar kännas som ett hem. Allt det överflödiga jag svurit i ett bra tag nu är undanfixat och i skrivande stund sitter jag faktiskt i vårt kontor/gästrum. En helt fantastisk känsla att kunna sitta här, i ett betydligt ljusare och trevligare rum än innan. Jag lovar dela med mig av både bilder från vår makeover samt soffhistorien del två här de närmsta dagarna. Men en liten frestande bild kan jag väl bjuda på..

IMG_7338

 

Hyllplanen i soffan skall upp på väggen och så taklisterna på plats, sen är det äntligen klart. Bästa är ju att vi fick tummen ur idag och städat upp efter vårt lilla kaos här. Så nu kan jag med gott samvete njuta sen när helgen kommer. En fin onsdagskväll till er som kikar in!

Share: