Loading Likes...

Äntligen, som jag väntat! I helgen märkte jag att orken, lusten att göra saker och energin hade kommit tillbaka. Jag trodde när jag insåg att jag hade en helt tom, ledig och framför allt ensam helg framför mig. Att den skulle bli tråkig och lite ledsam. Istället vände jag den till en helg där jag fick massor av olika saker gjorda här hemma. På listan jag hade skrivit under fredagsmorgonen, på saker jag kunde göra, fanns det bara två okryssade saker på söndagkväll.

Det goda arbetsflowet verkar sitta i sig nu i början av veckan också. Vilket ju förstås gör att jag får ännu fler saker gjorda. Jag hoppas bara att orken räcker till slutet av veckan när det äntligen blir dags för vår första tur ut till sommarstugan med båt.

IMG_6487

Ja, vad har jag då månne sysselsatt mig med under helgen? Städat, ni vet säkert hur mycket damm och skit som samlas under vintern. Vårsolen är inte barmhärtig. I går fick jag tummen ur och nu är också terrassen i sommarskick, alltså oljad. Där emellan har jag planerat årets trädgård samt underhållit Doris. Hon har nog tyckt att jag varit världens tråkigaste matte hela helgen som bara flängt av och an och plockat och städat. Vilken tur att vi har koppelkurs ikväll och kan jobba vidare med vår nosework-läxa under veckan.

Dags att skalla dagen och fortsätta hålla ögonen öppna efter trädgårdsmöbler till villaterrassen. 

Share: