Loading Likes...

Det tog ett tag innan jag kom på något till månadens Monthly Makers-tema som är loppis. Det enda jag visste var att jag ville göra något som jag kan ha nytta av i vårt hem. Jag satt i soffan och stirrade ut genom fönstret, kikade på mina blommor i fönstret. På den stackars yukkapalmen som är sned och vind i sin kruka.

Där och då fick jag en idé, en loppisfyndad kruka som passar palmen och som jag kan göra om. Sagt och gjort, jag besökte ett av mina favoritloppisar och hittade till sist vad jag sökte.

img_4752

Du behöver; valfri kruka, sprayfärg, målartejp och tidningspapper att lägga under krukan.

Jag sprayade först den grå grundfärgen och hade samtidigt tejpat för den del av krukan som skulle vara blå. När den gråa färgen var torr så tejpade jag den ungefär ner till halva krukan och sprayade sen med blå färg.

img_4753 img_4756

Share: