Loading Likes...

Jag deltar i Monthly Makers utmaning.

2017 är kreativitetens år och det blev genast extra roligt och spännande när jag hittade Monthly Makers tack vare ett tips. För er som inte vet vad det är så kan ni läsa mera på deras hemsida.

Första temat släpptes i början av månaden och var inget mindre än kontrast. Oj, hoppsan! Vad ska jag hitta på inom det temat? När jag först bekantade mig med MM så beslöt jag mig för att delta i årets tolv teman genom olika handarbeten. För det är där min kreativa ådra är som starkast.

Jag surfade runt och fastnade ganska snabbt för colorblocking, alltså att du tar två konstrastfärger och kombinerar dem med varandra. I mitt fall så ville jag använda mig av det jag redan hade hemma så det blev två restgarn, en mild och en stark.

Mitt bidrag till temat kontrast varsågoda.

img_4581 img_4584

Share: