Loading Likes...

IMG_0256 IMG_0262

Det är helg! Känns som om de enda livstecken jag ger i från mig på denna blogg just nu är när helgen kommer. Nå, ikväll bjuder jag på två bilder från vårt nystädade hem. Har gått an om en liten arbetsmyra sen jag kom hem från jobbet idag. Tvättat fönster, städat, bakat pizza. Så nu har jag myspyntat för hösten litegrann också.

Jag tog en snabb sväng via Kvevlax Uf’s höstloppis som håller på  hela helgen. Vilka fina saker som kom med mig hem får ni se imorgon, för det hann bli alldeles för mörkt innan jag fick fotat dem. Å så drömmer jag om nya gardiner till vardagsrummet, är jätteförtjust i mina spräckliga höstgardiner med orangea inslag. Men de har hängt med ett tag nu redan. Å lampan i knuten är ny och kommer från Clas Ohlson.

Trevlig fredag!

Share: