Loading Likes...

Här om veckan så släpptes juli månads tema hos Monthly Makers. “Något jag aldrig testat..” är temat den här gången och faktiskt så känner jag mig lite sugen. Sugen på att plocka fram det kreativa i mig och faktiskt vilja göra något i det här temat, den här månaden.

Min kreativa ådra gällande det mesta har varit på paus ett tag. Kameran har många dagar legat orörd i sin väska och mitt instakonto för letteringresan har förblivit ouppdaterat. Det enda kreativa jag orkat och velat göra är handarbeta. Jag har stickat massor och i nuläget är ett par röda och vita strumpor på stickorna. Restgarnslagret krymper och huvudet blir lättare i takt med stickornas klirr.

Det är så mycket som jag inte testat gällande det kreativa. Bredvid mig på kaosbordet ligger ett häfte med temarubriken och en drös olika förslag på sånt som jag kan testa. Handarbetet är min trygga zon och där har jag testat en del. Så nu är det dags att jag kliver ur det trygga och prövar på något nytt. Något som kanske förhoppningsvis väcker kreativitetsådran i mig igen.

Vad har du inte testat när det kommer till kreativitet? Måla, bygga, rita, pyssla, skapa, handarbeta, fota.. det finns massor.

Share: