Loading Likes...

Jag drichar idag, går här hemma och släpar fötterna efter mig. Plockar bland alla inredningsgrejer, sår lite påskgräs och pratar med mina små tomatplantor. Förundras över de små gröna bladen som sticker upp ur jorden, tänker att kanske det lyckas i år. Läser lite, stickar några varv och tittar ut genom fönstret på världen som stundtals färgas alldeles vit, för att följande morgon vara lika grågrön igen.

 

IMG_7580

 

Astrid och jag, vi försöker samsas nu. Boken är tjock, det kommer ta en evighet, men jag bryr mig inte. Hoppas hitta fina kloka ord från denna kloka men något speciella kvinna. Jag har inte kommit långt, men den har potential den här boken. Bilden ja, den skulle kunna heta några nyanser av grå, väggar, filtar och böcker verkar vara grå hemma hos oss nu. Jag gillar det gråa, att pigga upp det med någon annan färg. Den storblommiga tapeten som min sambo hatar, men som jag älskar. 70-tal säger han, underbart säger jag!

Share: