Loading Likes...

IMG_0146

Ikväll vill jag dela med mig av några spridda tankar som snurrar i mitt huvud. Det kan vara ganska skönt att få skriva av sig ibland, oavsett om det gäller stort eller smått. Ja, just nu läser jag The secret av Rhonda Byrnes. För er som inte vet vad The secret är så kan jag berätta att boken handlar om the law of attraction, attraktionslagen. Boken har jag läst en gång tidigare och den är väldigt intressant och lärorik. Jag lovar skriva ett mer ingående inlägg om boken och attraktionslagen när jag läst ut den. Det enda jag kan berätta just nu är att attraktionslagen verkligen fungerar.

Vi pratar på allvar om att skaffa hund nu, eller ja inte nu.. Men snart. Först gäller det förstås att skrapa ihop en del pengar, eftersom en hund kostar en del. Å så är vi ju på väg på resa här snart så då är det inte passligt med en hund. Men kanske vi skaffar hund nästa sommar. Hundras? Det ser ut som om det blir en dvärgschnauzer.

Podden, avsnitt två är inspelat och vi känner oss otroligt taggade också denna gång. Det komiska i poddsituationen är att åtminstone jag helt glömmer bort vad vi pratat om när podden är inspelad. Sen när jag lyssnar genom podden i redigeringsdelen så är det himla roligt att lyssna på vad vi sagt. Ja och så funderade vi lite också på att försöka få ut ett avsnitt i veckan sen, kanske efter jul eller nåt. När vi startade podden så tänkte vi att eftersom allt är så nytt för oss så vet vi ju inte om vi hinner eller kan göra ett avsnitt i veckan, men vi har insett att det ändå är ganska lätt. Den som lever får se hur det går med podden, varannan vecka eller varje vecka.

Sånt denna tisdagskväll, ganska stora tankar men enbart roliga tankar.

Share: