Loading Likes...

Hallå vänner, äntligen möjlighet att sätta mig ner här. Gårdagen gick åt till att jobba, kursa och gå på föreläsning. Lofsans föreläsning kommer jag skriva mera om nu under helgen. Hon sa så många kloka och tänkvärda saker så känner att jag vill dela med mig lite till er som inte var där.

I övrigt så har det som började som ett småskaligt gruslass i min hals nu eskalerat till ont i luftrören, heshet och en rethosta utan dess like. Hej förkylning! Jag som klarat mig undan dig hela hösten och så bosätter du dig nu i min kropp. Nå, det är väl bara att försöka gilla läget och få i sig mycket vätska. Så hoppas vi att det blir bättre nu i helgen.

En effektiv torsdag ändå

Kvällens planerade gymdejt uteblev så istället tömde jag loppisbordet, handlade förvaringslådor på ett av de stora varuhusen och promenerade med Doris. Städa får jag försöka göra i helgen, för att städa ensam med en liten fyrbent tjej som helst skäller åt och försöker leka med både dammsugare och golvmopp så är inte lätt. Dessutom är det betydligt trevligare att städa i dagsljus.

IMG_5835

Nu har jag ju förstås lite tid att sätta på att planera mer innehåll till bloggen. Kanske någon av er har märkt att jag försöker uppdatera vissa kategorier flitigare. Det är inte så lätt alla veckor men tack vare det fenomenala planeringsverktyget Trello så lyckas jag ändå riktigt bra. Är det något du känner att du vill läsa mer om så hör av dig i kommentarsfältet.

Hoppas ni får en bra avslutning på arbetsveckan och en skön helg! Jag ska göra så lite som möjligt!

Share: