Loading Likes...

Ibland är det skönast och enklast att ändra sina kvällsplaner, speciellt om de där kvällsplanerna bara inbegriper en själv. Egentligen tänkte jag viga torsdagen åt att besöka gymmet, första gången på evigheter. Men när jag väl landade i soffan, framför Pinterest, så kände jag hur tröttheten kom och tog mig i sitt grepp. Sen sov jag, i en och en halv timme!

Så istället sitter jag här nu, förundras över min nya blogglayout och skrapar mig i huvudet. Vad skall jag göra efter en så där lång tupplur, var skall jag börja? Tror bestämt jag skall gräva fram lite marin fotorekvisita och gå ut och fota den sista grejen som jag fick genom mitt bloggsamarbete.

Sen, sen skall jag nog reda upp köket också. Å kanske fota lite till, känner att jag vill sjunka ner i inspiration ikväll, både genom Pinterest och de konton jag följer via @stinas_kreativa. Ja, det blir nog en bra torsdag, fast den inte blev som jag först planerade.

Share: