Loading Likes...

Igår var tanken att jag skulle åka till mina föräldrar och koka äppelmos efter arbetsdagens slut. Ja, något äppelmoskokande blev det inte riktigt, snarare fick jag byta om till bekvämare kläder och lägga mig och sova när jag kom mig hit till hembyn. Höstens första förkylning hann i kapp mig under arbetsdagen och jag fick vackert äta lite värkmedicin för att klara dagen till slut. Efter många timmars sömn och viloläge samt lite mer värkmedicin mår jag mycket bättre idag.

IMG_0228

Det bästa och värsta är ju förstås alla onyttigheter man med gott samvete stoppar i sig när man är förkyld. Som t.ex. nya favoritkexen med vitchoklad, russin och tranbär synd bara att det är så några kex i förpackningen.

För mig som nyss kommit igång med tränandet igen efter sommaruppehållet så känns det ju lagom roligt att bli förkyld och hamna att skippa kursstart av både piloxing och stryketräning. Men jag hoppas att jag är så pass pigg på lördag så jag kan besöka gymmet. Jag är ju taggad att fortsätta träna nu.

Share: