Loading Likes...

Oj vet ni, det lär bli en del bloggande från mobilen och surfplattan nu. Jag fick för mig att uppdatera datorn till gratisversionen av windows 10, men med facit i hand var det ett av de sämre besluten på länge. Nu så fort jag startar datorn dykr det upp en ruta med felmeddelande om att startmenyn inte fungerar som den ska, suck o stön.

Nå, mindre tid åt datorn borde väl ge mer tid åt hemmet. Haha! Nej, städningen får nog snällt lov att vänta på sig, istället stickar jag sockar, läser böcker och springer. Ja, i tisdags efter fotokursen kom jag mig iväg på höstens andra 4 kms länk. Kände att jag behövde röra på mig efter 2 dagar av massor med stillasittande.

Fotokursen då? Så fantastiskt intressant och lärorik alltså, ångrar verkligen att jag inte tagit steget tidigare. Så den här veckan försöker jag fota med Av-inställning och en slutartid på 60 eller över. Skulle helst fota sena kvällar eller tidiga morgnar just nu, men en måste ju slva och jobba också. Jag hoppas på uppehållsväder i helgen så att jag får pröva mera.
Jag har faktikst tänkt dela med mig lite av det jag lär mig under kursens gång här på bloggen, men eftersom min dator strejkar just nu så lär det inte bli på ett tag. Nå fotoivern lär hålla i sig och kursen har just börjat så jag har ju tid på mig.

Hoppas ni får en fin torsdag!

Share: