Loading Likes...

Åh, jag blir bara mer och mer förälskad i vårt val av boende. Tänk att vi var så smarta och snabbtänkta att vi köpte denna fantastiska lägenhet i höstas. Om dagarna så badar bakgården i solljus och soldyrkaren i mig jublar. Jag trivs där redan, på terassen, fast den är långt i från klar.

Igår stegade jag in till järnhandeln och bad om träolja, nyans grå. Ikväll har jag oljat pallkragar och passat på att prata lite med olika grannar. Det märks att våren kommer nu, allt mer, eftersom folk gärna är ute och pysslar på med sitt. Den ena grannen bygger bänk och de andra renoverar kök. Det springer en hel hop med barn här som fiskar efter grodägg i diket på andra sidan häcken och jag själv njuter.

Men före jag kom mig så långt att jag fick oljat pallkragar tog jag en sväng till min hemby, fotograferade scilla utanför ett övergivet gammalt hus och tog en titt i släktens lilla stuga. Tänk ändå vad lite vårljus och solsken kan göra för humör, motivation och lusten att skapa något med händerna.

IMG_7961

Share: