Loading Likes...

Jag hade en riktig trött och usel dag igår. Började faktiskt på med ett inlägg om måndagen och hur allt var hemskt och tungt och tröttsamt. Men sen hade mamma fixat äppelpaj, vi tog en promenad med hunden som varit där över dagen och jag hämtade ut två stora paket med hudvårdsprodukter från posten. Så måndag slutade lite bättre ändå.

I morse i sömnyran kl. 5.45 trodde jag på fullaste allvar att det redan var torsdag. Jag hade helt kallt hoppat över både tisdag och onsdag i drömmen. Men se, det är ju tisdag och jag fick vackert så konstatera när jag väl kom mig ur sängen. Tisdag känns ändå som en lite bättre dag än var måndagen var och jag tänkte skalla onsdagen, för det är absolut min värsta dag.

IMG_6763

Så nu har jag fixat mat för några dagar framöver, tränat och resten av kvällen ska jag spendera i soffan med en stickning. Borde ta tag i den stackars strumpan som drabbats av second sock-syndrome. Jag valde lite tunnare garn och små stickor så det tar så evinnerligt länge. Men slutresultatet blir väldigt snyggt.

Åter till stickningen i soffan, vi hörs en annan dag.

Share: