Loading Likes...

Den senaste veckan har varit full av allt möjligt både vemodiga avsked och glädje, som pricken över i:et lite värk också. I nuläget besväras jag av en envis visdomstandvärk och vid onsdagens tandläkarbesök beslöts det hastigt att dra ut en visdomstand i överkäken, för att minska värken i underkäke. Med andra ord så är värkmedicinen min bästa vän och humöret inte precis på topp.

Jag hade tänkt ut så mycket trevligheter för just den veckan, med bloggen och i livet. Men ibland blir det verkligen inte som man tänkt sig, vilken tur då att det går att tänka om och göra det bästa av situationen. Ny vecka, nya tag och den första sommarmånaden hoppas jag lovar bättre än sista veckan i maj. För den vill jag nog inte uppleva på länge.

IMG_8213

 

Den vackra orkidéebuketten på skänken i hallen gav mig inspiration att reda upp den senaste veckans röra. Nu vänder det, med både vemodigheter och värk.

Share: