Loading Likes...

Vet ni vad jag har insett här under våren, att mitt flöde är fullt av hundar. Nu pratar jag förstås om instagramflödet. Jag märker att jag just nu har en period när jag gärna följer hundkonton. 99% av mina senaste uppladdade bilder är sådana på Doris också. Ja, jag försöker tappert fylla ut mitt egna bildflöde med något annat just nu.

Ett konto om Doris

För ett år sen var jag i valet och kvalet huru vida jag skulle skapa ett konto där allt Doris-relaterat fick ta plats. Men valde sist och slutligen att istället använda mig av #dorisdvärgschnauzern på mina bilder. Visst har tanken återkommit nu när det har blivit fler hundbilder än andra bilder i mitt eget flöde. Borde jag kanske skapa ett konto ändå? Vad månne mina följare tycker om alla mina hundbilder?

Men sen igen så tänker jag, äh.. skit samma! Tröttnar man på hundbilder kan man ju alltid avfölja. Doris är en stor del av mitt och vårt gemensamma liv. Klart hon ska få ta en stor plats i mina sociala medier också. Jag gillar hundkonton för de ger mig sån inspiration till hur jag kan utveckla min och Doris relation. Främst tänker jag på olika sätt att vardags- och lydnadsträna och så är det kul att få se inblickar i både rallylydnad och agility. Två hundsporter som jag är så himla nyfiken på.

Så mitt vanliga @finachristinas konto kvarstår med en hel del hundbilder men ibland också något annat som det sägs i biografin. Förresten, ni vet väl att ni hittar min instagramfeed i balken längst ner här på bloggen. Men självklart får ni också gärna följa mig. Jag kan lova att jag ska försöka bättra mig med att variera innehållet till bara varannan hundbild, okej?

 

Share: