Loading Likes...

Vet ni, det finns en sak som stör mig något enormt, det är när viktiga saker inte fungerar som de ska. Saker som du behöver för att klara av din vardag. Ibland beror ju de där sakerna inte på dig och du kan inte göra så mycket åt dem.

Just den här veckan har jag haft min lilla toyota på service. En service jag har dragit mig för att göra men som nu, innan vintern, är viktig. Som tur är har jag haft möjlighet att bli skjutsad till och från jobbet av min fantastiska pappa. Trots att det betyder att jag har bott hemma hos dem hela veckan. Nå, idag fick jag äntligen hämta min egna bil och hade planerat in en massa skojigt ett inspirationsevent i Vasa ikväll och efterlängtad träning på gymmet imorgon. Men sini det får lov att utebli…

För nu krånglar bromsarna fortsättningsvis och jag får lov att krypköra till jobbet imorgon. För att sen föra min förbenade lilla bil på service igen på måndag. Såna här gånger önskar jag att jag inte hade så långt till jobbet och att den där arma bromsservicen inte blir så dyr.

Share: