Loading Likes...

DSC_0416Jag hade väl inte egentligen tänkt skriva desto mer om det här i bloggen, men eftersom jag redan berörde det lite i poddavsnitt tre så känner jag att det är dags att berätta åt er andra också. Ja, jag och min bil var med om en bilolycka för lite mer än en vecka sen. Det var helt enkelt en oturshändelse som ledde till en olycka.

Så där i korthet så skulle jag köra hem till mina föräldrar på lördageftermiddag, sikten var god men det hade börjat skymma. När jag svänger av riksväg 8 så grupperar jag och kollar norrut om det kommer mötande bilar. Jag såg en bil, som också skulle svänga. Den andra bilen såg jag aldrig förrän mitt i svängen när bilen kör in i min bils bakända. Tur i oturen tog smällen på ett så pass “bra” ställe att det enbart uppkom plåtskador på bådas bilar, alltså inga personskador.

Men, det resulterade också i att min bil blev så pass skrot att det inte löns att fixa upp den. Det var ju iofs. en rätt gammal bil och jag hade tänkt köpa ny, men inte riktigt än. Så den senaste veckan har gått åt till att söka bilar, fundera över vilken bil som skulle passa mig. Å förstås har en del tid gått åt till att acceptera faktum, att det som hänt har hänt och det finns inget att göra åt. Som tur skadade jag inte mig, men min stackars lilla röda rallybil gjorde ju det.

Men, en sak har jag lärt mig.. kolla alltid, alltid en extra gång!

Share: