Loading Likes...

Så kom den plötsligt, som ett oväntat brev på posten. Söndagsångesten. Jag kan inte riktigt komma ihåg när den besökte mig sist, för det är väldigt länge sen. Jag har gillat söndagar en rätt lång tid nu. Det är den dagen när jag gör precis det jag känner för och oftast är det inte mycket som blir uträttat.

img_4078

Jag kan nästan sätta fingret på varför den besöker mig just idag. För det första grät jag floder till det senaste avsnittet av Så mycket bättre, som jag såg reprisen av idag. Jag är en känslomänniska och det är mycket som rör mig till tårar, både i glädje och sorg. För det andra så vaknade jag väldigt tidigt, hej vintertid! Å det i kombination med en sen kväll så bäddar ju för trötthet. För det tredje så har det varit ruggigt ute hela dagen. Så ja, jag är inte förvånad över att jag plötsligt känner mig omotiverad och önskar att helgen var längre.

Jag vet att en god natts sömn kommer reda upp allt det här men när du mitt i din trötthet bara hittar fel, brister och känner dig allmänt lejd. Då känns det som om söndagsångesten bosatt sig i dig för evigt.

Share: