Loading Likes...

Ikväll är en sån kväll när mitt huvud är alldeles för fullt av tankar. Det känns som om jag inte kan koncentrera mig på något alls, ja förutom mitt stickprojekt då. Mitt huvud är fullt av tankar och min energinivå är rätt låg, där av den något nedstämda tongången också i bloggen idag.

Jag känner mig också lite uppgiven idag, jag veet så väl att du inte skall jämföra dig med andra. Men idag känner jag faktiskt för att göra det. Å vet ni vad, jag är uppriktigt sagt lite besviken också.. Det handlar nämligen om vår podd och frånvaron av feedback. Här lägger jag och Silje ner timmar av planering, inspelning och redigering på ett projekt som vi båda brinner för och responsen från er är så gott som lika med noll. Vårt allra första avsnitt kom rätt snabbt upp i över 100 lyssningar den första dagen, ja nästan närmare 200. Vårt tredje och hittills bästa har väl i skrivande stund ca. 70 lyssningar. Hallå, var är ni? Är vi så här tråkiga att lyssna på? Det känns som om alla de där andra poddarna som ploppat upp som svampar ur jorden efter vår podd är mycket mer attraktiva. Kan vi ens få lite respons på vad vi isåfall kan förbättra och prata om så att ni också vill lyssna på oss!

Vi har ju funderat över att börja podda varje söndag också, för att vi nu känner att vi har kläm på hur det ska göras. Men sen blev ju den rätt snabba responsen på den omröstningen tre nej mot ett ynka ja. Ni som vill rösta hittar rutan i inlägget om det tredje avsnittet.

Suck, det får mig att fundera över om det ens är värt tiden och energin.

Share: