Loading Likes...

IMG_5180

Hej, jag heter Doris och från med nu bor jag i Kvevlax hos Christina och hennes sambo. Jag är en liten svart-silver dvärgschnauzervalp och i morgon måndag fyller jag nio veckor. Jag kommer garanterat synas en hel del här i bloggen från och med nu. 

Visst är hon söt!? Hela våren har vi väntat och funderat, mailat och ringt. Så blev det äntligen klart helgen efter påsk att denna lilla tjej skulle få flytta hem till oss. Helst hade jag redan då skrivit ut min glädje här på bloggen. Men vi ville vänta med de fantastiskt trevliga nyheterna tills hon faktiskt är hemma hos oss.

Att vi skulle bli med hund har varit en fråga som vi bollat mellan oss nu i snart två år. Först lite försiktigt men snart allt mera aktivt och ‘på riktigt’. I höstas tog vi aktivt beslutet att ja, vi ska skaffa hund. Som med många stora beslut har vi ju förstås fått höra; visst har ni nu tänkt igenom det här? Det innebär ju en hel del ansvar!

Ja, jag litar helt och fullt på magkänslan i det här sammanhanget och jag vet att vi kommer ha mycket glädjefulla och intressanta stunder framför oss och en lång vänskap också förstås.

Jag har haft hund i min barndom och enda sedan vi tog bort labradoren så har jag vetat att jag måste få ha en egen hund en dag. De ger så mycket och som sambon uttryckte det; det är alltid någon som är glad när jag kommer hem. Så nu var tiden mogen och Doris är vår nya familjemedlem.

Share: