Loading Likes...

Så var det dags, att inleda #nosocialmediachristmas. Vilket för mig betyder inget facebook, instagram eller snapchat under julhelgen, 24-26 december. Jag har valt att hålla messenger och whatsapp utanför detta, jag använder dessa två för att kommunicera med andra. Men de övriga sociala medierna får gå på paus. Istället ska jag ägna helgen åt att njuta tillsammans med vänner och familj.

Varför tar jag paus med sociala medier?

Orsaken till att jag väljer bort sociala medier just nu är för att de tar för mycket av min tid. Jag kommer på mig själv med att sitta och scrolla genom telefonens olika appar flera gånger per dag. Tid som jag kanske kunde sätta på något lite vettigare. Det kommer säkert att bli lite jobbigt och angstigt, speciellt där efter julmiddagen när du vill försjunka i matkoma i soffan. Jag känner också att jag vill sätta julhelgen till något viktigare än att sitta och stirra i en skärm i tid och otid. Så bli inte oroliga över att jag förätit mig på rocky road om ni inte hör något av mig under de kommande dagarna. Jag har bara lite paus från alla tummar upp, hjärtan och filter.

Jag vill passa på att önska er, mina bloggläsare en skön julhelg! Läs böcker, ät choklad, slappa en heldag i pyjamas. Gör det du känner för och kom ihåg att berätta åt dina nära och kära hur värdefulla och viktiga de är. Kram på er!

Share: