Loading Likes...
Så var det dags att sammanfatta ytterligare en månad och jag fick riktigt tänka till för att få oktober på stickan. Inser ju nu när jag sitter och sammanfattar listan att jag har flera saker att visa er också. T.ex. bilder från det mysiga hotellet vi bodde på och Doris tröja. Den som väntar på något gott…
Månadens viktigaste händelser: Jag fick träffa den nyaste lilla människan i vårt kompisgäng. Sen var ju också vår resa över till Umeå en spännande grej. Bara det att jag klarade av att köra bil där, jag som ogärna kör till ställen jag inte varit till tidigare.
Månadens viktigaste tankar: Jag börjar hitta rutiner och ett fungerande vardagsliv igen. Samtidigt ska jag ge tid till sånt jag tycker om att göra. Tiden får utvisa om det syns i bloggen också.
Månadens känsla: Det känns som om månaden har gått i ett huj och den totala känslan har nog varit att det är så skönt att vara ledig ibland.
Månadens in: Det blev en hel del shoppat i Umeå både till garderoben och hemmet.
Månadens ut: Den här månaden har jag inte gjort av med något alls faktiskt.
Månadens musik: Det som spelas på radion just nu. Sambon var riktigt “lejd” i helgen när jag inte kunde lyssna på annat än de låtar som de spelar ofta på radion just nu. Vad kan jag åt att de råkar vara bra.
Månadens bästa bild:
IMG_5584
Månadens lästa böcker: Eva Frantz Blå Villan samt Den stora peppboken av Carina Sunding och Marie Thorslund.
Månadens handarbeten: Jag stickade klart Doris tröja och påbörjade äntligen min egna Marygenser.
Månadens köksinspiration: Pass på den.
Månadens träning: Äntligen kom jag igång så smått med träningen igen och har tränat rumpa och lår med Brazilian Bikini Butt och så har vi dansat flera tisdagar på Shbam.
Månadens favoritinlägg: Nina – Varför bloggar jag – 3 anledningar. Kaffepausen – Om lycka, framgång och hårt arbete.
Share: