Loading Likes...

Jag fick några fina rubriker igår under rubrikbytardagen. Lovar svara på dem nu under veckan, men vill hinna fota några bilder till dem först. Inte det lättaste att försöka få till vettiga bilder när jag jobbar och kommer hem när det redan är nästan mörkt utanför fönstret.

Tog en promenad idag efter arbetet och fick se den vackraste måne stiga upp, skulle ha varit fantastiskt att gå ut och ta bilder på den då, direkt. Tror ni jag orkade hämta kameran? Nej, självklart inte. För att inte få ett helt bildlöst inlägg så sprang jag ut och fotade något jag tänkt på ett tag. Föräldrarnas nersnöade utejulgran. Här i hembyn med omnejd har det kommit väldigt mycket snö under helgen. På det sedvanliga stället finns en lika stor snöhög som när vi var små. Visst lockade det lite igår att gå och gräva snötunnlar i den. Tänk vad snön kunde sysselsätta en länge när man var liten och var ute och lekte.

 IMG_7007

På tal om fotografering, månar och snö. Såg ett intressant program på julaftonskvällen om Aurora Borealis, norrsken. Hur människor färdas från andra länder för att spana in norrskenet och låta sig fotograferas med det som bakgrund. Om en mycket känd fotograf som fotograferar norrsken, fantastiskt fina bilder. Caroline är också riktigt duktig på att fota norrsken. Själv känner jag också en allt starkare dragning till att fota natur. Tror bestämt jag skall googla lite och läsa in mig på ämnet.

Ha en fin måndag!

Share: