Loading Likes...

Hej, hur har ni det? Så roligt att se att det är flera som hittat tillbaka hit igen. Jag känner åtminstone att jag har en hel del energi att sätta på min blogg just nu. Mycket tack vare den input som kom från min inläggsenkät också. På tal om enkät, ett sammanfattande inlägg borde dyka upp i början av nästa vecka. Jag vill ju självklart att ni ska få ta del av svaren och se vilka sorts inlägg som dyker upp här i höst.

IMG_6662

Tänk att en arbetsvecka snart har gått igen. Om dagarna ska gå så här fort så är det ju snart vår igen. Förutom att jobba denna vecka har jag också hunnit träna en del och så var jag förstås och köade tillsammans med en flera hundra andra idag. Orsaken till kön var ju muminmuggen som bara såldes under en dag. Dessutom fick jag förfrågan om att ställa upp för intervju när jag äntligen kom mig ut med mina muggar. Den kan ni läsa här.

Idag kom dessutom två efterlängtade paket med höst- och vårkläder. Ja, jag kunde ju inte motstå förra helgen, så jag beställde både nya fritidsbyxor, en jacka och en regnrock. Med motiveringen att det är bekväma kläder som verkligen används. Regnrocken behövde jag dessutom för den jag använt tills nu är flera storlekar för stor.

Så, dags att ta sig an ett projekt som jag kommer skriva mer om i helgen. Ha en fin avslutning på veckan så hörs vi snart igen!

Share: