Loading Likes...

Det finns vänner och så finns det vänner. Jag är lyckligt lottad med ett helt gäng fina vänner, såna som funnit med så länge jag kan minnas och såna som kommit in i mitt liv under de senaste åren. Både igår och idag har jag fått umgås med vänner och det ger så mycket energi.

De allra flesta av mina vänner är såna som jag kanske inte ser dagligen, eller ens varje vecka. Men ändå vet vi var den andra finns och vi är bara ett samtal eller sms bort. Hos alla mina vänner är det dessutom bara att plocka upp tråden där vi sist slutade och fortsätta nysta vidare. Så var fallet idag..

En av mina vänner har jag känt sedan högstadiet, vi kom att gå i samma klass och har hunnit ha en hel del roliga äventyr tillsammans de senaste 10 åren. Sen for hon ut i vida världen och jag stannade här. Idag var det äntligen tid att ses och vi satt i hennes barndomsträdgård och drack kaffe och uppdaterade varandra. Det var precis så där spontant, härligt och hemvant som det var då för ca. 5 år sen när vi ännu umgicks betydligt oftare.

Min mamma lärde mig något värdefullt när jag för flera år sen blev tillsammans med min sambo; glöm aldrig dina vänner! Å det är något jag håller fast vid än idag, för var skulle jag vara utan er. 

Share: