Loading Likes...

Jag har tidigare skrivit om att onsdag råkar ha blivit min värsta dag. Vissa människor gillar inte måndagar och för mig är onsdag en sån där angstdag. “Men vadå, vi är ju mitt i veckan!?” Ja, det är just det, vi har två dagar bakom oss men ännu två dagar framför oss innan helg. Onsdagar känns ofta lite extra trögstartade och ibland kan de bli riktigt kaos. Så, för att vända min värsta veckodag till något lite bättre så ger jag er en lista om min onsdag.

Min onsdag

Idag hände detta: På jobbet besökte vi brandstationen tillsammans med förskolegruppen. En allt igenom lyckad förmiddag och vi gick hem med varsin brandmanshatt i plast. Så framtida maskeradpartyn är avklarade.
Min lunch bestod av: En jättegod vegetarisk lasagne.
Inatt drömde jag: Jag kan inte komma ihåg alls vad jag drömde inatt.
Dagens outfit består av: Bekvämt ska de va, så fritidsbyxor, fleece och min regnrock har behövts idag.
Den senaste tiden har jag lärt mig något nytt: Idag lärde jag mig att det finns en app som påminner dig om att kolla batteriet i brandvarnaren. Dum som jag var så glömde jag ju fråga vad appen heter.
Nästa fest jag ska gå på är: Några vänners förlovningskalas i oktober.
Just nu är jag så irriterad på: Hösttröttheten, får ju inget gjort på kvällarna efter jobbet.
Däremot vill jag rekommendera: Att ta sig tid att laga riktig mat. Jag försöker fixa det hemma nu om veckorna fast jag är ensam.
Det här är min favoritlåt just nu: Macklemore & Skylar Grey – Glorious

Share: