Loading Likes...

Barnen på jobbet hoppas på att det kommer snö snart, för det har någon sagt. Själv är jag inte så hemskt intresserad av någon snö, inte ännu. Jag vill njuta lite till av hösten, snö och vinter hinner vi nog ha. Men förstår ni, man har en annan syn på livet när man är fem och sex år gammal. Då är alla årstider roliga och det kan jag verkligen förstå. För hur mycket intressant finns det inte att fundera på, upptäcka och göra i den åldern.

Själv funderar jag inte på så hemskt mycket just ikväll. Lite på alla de fina kommentarer och den enorma höjningen i statistiken jag fått under de senaste dagarna. Lite funderar jag på om jag skall orka lyfta stickorna ännu ikväll. Har tagit mig en an en utmaning. Den är ganska pillig och jag har redan resmat upp projektet och gjort om det allt för många gånger. Tur att jag inte hunnit så långt. Lite funderar jag på allt och inget och mest på att bloggar är bra.

Share: