Loading Likes...

Äntligen har jag tid att förverkliga ett önskeinlägg som kom redan när jag hade min temavecka med fokus på handarbete. Nämligen hur jag förvara mitt garn och mina stickor. Jag älskar förvaring och har en hel massa lådor och små askar att förvara diverse grejer i. Så självklart försöker jag ha smart förvaring för ett av mina största intressen också.

img_4679

I vårt extra rum här hemma har vi två stora inbyggda skåp. Där förvarar jag det mesta av min inredning och också mina handarbetsgrejer. Alla garnnystan har jag i en utdragbar låda i ett av skåpen. Som tur har mängden garn krympt lite nu, men detta är inte allt som jag äger.

img_4689

Stickorna förvaras i två rör. Strumpstickor i det kortare röret och längre stickor i det andra. Strumpsticksröret är mig väldigt kärt eftersom det har varit salig mormors och det är hennes handstil på röret. Jag brukar inbilla mig att jag kan sticka så bra med just de stickorna eftersom det finns hennes handarbetsgener i stickorna. I det mindre röret förvarar jag också mina virknålar.

img_4686

Mina ufon (unfinished objects) brukar få ta plats i min stickade och maskintovade korg bredvid soffan. Den rymmer ganska mycket ska ni veta. Fast för det mesta ligger något handarbete i soffan också, nära till hands.


Ps. Har du många olika storlekar på strumpstickorna och svårt att hålla dem isär. Sno gummiband runt strumpstickorna innan du sätter dem i förvaringen så hålls de tillsammans. 

Share: