Loading Likes...

Så är vi inne på årets fjärde önskelista redan. För varje månad får jag gå tillbaka och se hur förra månadens lista ser ut. Jag vill tro att dessa önskelistor fungerar på lite samma sätt som en moodboard, när jag en gång skrivit ut det så finns det kvar i mitt medvetande på ett eller annat sätt. Sen är det intressant att gå tillbaka då det nalkas ny månad och se huruvida förra månadens önskningar slog in.

I mars satsade jag på positivitet, vårskor och träning. Jag har läst en del bra böcker kring ämnet positivitet och så kickade vi igång positivitetsutmaningen igen i podden. Jag fick och beslutat mig om att det var ett par converse som skulle införskaffas. Å jag kom igång med träningen, det vill säga joggandet igen. Nu är målet att jogga 2 gånger i veckan fram tills följande dal i träningsvågen. Big check på marsönskelistan med andra ord!

PicMonkey Collage

Bildkälla: muminmuggar.se

April, april.. Redan nu på önskelistan hittas utrustning till kameran och muminmuggar, det är sånt jag önskar mig i födelsedagspresent i år. Fast min födelsedag är i maj, men det kan vara bra att ge lite ledtrådar redan nu känner jag. Fortsätta jogga ja, 2 ggr/vecka är målet.

Så bring it on april, födelsedagsönskningar och joggande. 

Share: