Loading Likes...

Insåg ju till min förvåning att vi är ju inne i december, det är dags för en ny önskelista. I november (önskelistinlägget) ville jag ha tid för mina intressen och att pyssla på hemmavid. Jag hann faktiskt gå på två loppisrundor, handarbeta en hel del och även baka. Förstås hör ju både handarbetet och bakandet ihop med julkalendern, men ändå.

Jag har också börjat dokumentera min träning och i november blev det hela tolv träningspass genomförda. Summa sumarum är jag riktigt nöjd med min november.

img_4355

Inför december då? Vad vill jag ha ut av årets sista månad? Lugn och ro, tid för eftertanke och reflektion. Jag kommer se tillbaka på året som gått, utvärdera och lägga upp nya mål, visioner och planer för det kommande året. Självklart kommer jag fortsätta träna, så fort jag blir frisk.

Share: