Loading Likes...

Här har halva maj gått innan jag kommer ihåg att göra en önskelista för denna månad. Om ni vill kika tillbaka på önskelistan för april så hittar ni den här. Jag kan ju säga som så att födelsedagsönskningarna ändrades och det ganska radikalt, men en muminmugg fick jag av sambon. Å ett kameraobjektiv köpte jag två dagar efter min födelsedag, så kanske en kan räkna till det till presenter då också.

Men jogga, ja där får jag skriva HAHAHAH! För vet ni, jag gav upp.. Jepp, jag var ute och sprang en dag och konstaterade för mig själv att nä Stina, just nu är joggandet inget för mig. Kan det månne bero på att jag har ett nytt gymkort och att gymmet lockar betydligt mera, antagligen. Så önskelistan för april fick en del förändringar i sig.

IMG_2817

Systerdotterns händer får stå som modell, 1 maj njöt vi verkligen!

Av de dagar som är kvar i maj önskar jag mig: tid att njutaenergi att fixaen helg på villanoch många svettiga timmar på gymmet. Kanske min plan om att gymma 3 ggr/vecka äntligen börjar fungera. Hittills har det varit fullspäckade scheman och en lindrig förkylning som satt käppar i hjulet.

Share: